Maskers!

Wallpapers van Disney

Chilimeat


Caramba! Een eenvoudig Mexicaans recept voor het hele jaar. Het duurt niet lang om iedereen van dit heerlijke gerecht te laten genieten.

Dit gerecht combineert erg goed met: Rijst en sperziebonen
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 970
Vetten: 15
Eiwitten: 16
Koolhydraten: 9

De ingredienten:

2 eetlepels olie
1 flesje chilisaus
500 g rundergehakt
zout
1 ui
1 zak tortillachips
1 groene paprika
100 g geraspte kaas

Bereidingswijze

25 minuten

Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt al omscheppend rul. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes. Schep ui en paprika door het gehakt en bak ze ca. 3 minuten mee. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Schenk het uitgelopen vet van het gehakt in een kommetje. Roer chilisaus en zout naar smaak door het gehakt. Breek de tortillachips in stukjes. Schep het gehaktmengsel in een ovenschaal. Strooi de tortillachips en de kaas erover. Laat de kaas onder de hete grill in ca. 2-3 minuten smelten.



Wijnadviezen:

Côtes du Rhône
Montepulciano d’ Abruzzo