Maskers!

Wallpapers van Paarden

Salade van roodbaars met perziken




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 710
Vetten: 13
Eiwitten: 13
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

12 roodbaarsfilets
9 eetlepel amandelolie
8 eetlepels olijfolie
8 bladeren eikenbladsla
3 eetlepels basilicumazijn
1 salade frisée
zout
1 perzik
peper
1 tomaat
1 theelepel gembersiroop
2 eetlepels uitgebakken spekjes

Bereidingswijze

25 minuten

Dep de visfilets droog, verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de roodbaarsfilets aan beide zijden kort aan. Laat ze afkoelen tot lauw. Maak de vinaigrette door alle ingrediënten door elkaar te kloppen. Pluk de slasoorten, haal de blaadjes door de vinaigrette en schik ze op een bord. Snijd de perzik en de ontvelde tomaat in smalle partjes en leg deze in het midden. Verdeel drie visfilets erover en bestrooi met de uitgebakken spekjes. Serveer met stokbrood.



Wijnadviezen:

Chardonnay (Chili)
Colombar/Chardonnay (Australië)
Colombar/Chardonnay (Zuid-Afrika)
Soave Classico