Maskers!

Wallpapers van Zeeleven

Salade met Turkse bonen




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 75 minuten

KiloJoules: 610
Vetten: 9
Eiwitten: 7
Koolhydraten: 9

De ingredienten:

1 pot grote witte bonen
peper
4 tomaten
1 theelepel kummel
1 teen knoflook
1 dl olijfolie
2 sjalotten
1 eetlepel citroensap
zout
200 g Noorse garnalen

Bereidingswijze

75 minuten

Spoel de bonen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken in een zeef. Pel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de knoflook en snipper de sjalotten. Doe alle ingrediënten in een kom, bestrooi met zout, peper en de kummel en giet ten slotte de olijfolie en het citroensap erover. Meng goed door elkaar en laat minstens 1 uur intrekken.



Wijnadviezen:

Chenin Blanc/Steen (Zuid-Afrika)
Pinot Blanc
Pinot Grigio