Maskers!

Wallpapers van Vliegtuigen

Paupiettes van victoriabaars




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 50 minuten

KiloJoules: 430
Vetten: 5
Eiwitten: 11
Koolhydraten: 4

De ingredienten:

600 g victoriabaarsfilet (20 cm lang)
1 teen knoflook
2 eetlepels citroensap
2 bakjes tuinkers
zout
zout
250 g aardappels
peper
3 eetlepels magere kwark (of yoghurt)
1 eiwit
1 eidooier
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel mosterd

Bereidingswijze

50 minuten

Snijd de visfilet in 4 centimeter brede lengterepen. Besprenkel ze met het citroensap en bestrooi met zout. Kook de aardappels gaar en druk ze door de pureeknijper. Meng de kwark, de eidooier, de mosterd, de knoflook uit de knijper en de schoongemaakte tuinkers door de puree en breng op smaak met zout en peper. Klop het eiwit stijf en spatel dit door de puree. Bestrijk de visfilets met de puree en rol ze losjes op. Leg ze naast elkaar in een met olijfolie ingevette ovenschaal en zet deze bedekt met aluminiumfolie gedurende 20 minuten in een oven van 200 °C. Haal de aluminiumfolie eraf en zet de schaal terug in de oven tot een lichtbruine kleur is ontstaan.



Wijnadviezen:

Chablis Premier Cru
Chardonnay (Chili)
Chardonnay (Zuid-Afrika)
Chardonnay (Zuid-Frankrijk)