Maskers!

Wallpapers van 3D objecten

Pastasalade met aardbeien en avocadosaus




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 660
Vetten: 9
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 7

De ingredienten:

200 g farfalle
0,5 dl medium sherry
250 g Maaslander kaas
sap van 1 citroen
150 g parmaham
2,5 dl Bulgaarse yoghurt
250 g aardbeien
1 eetlepel gembersap
0,5 krop ijsbergsla
1 eetlepel mayonaise
200 g geraspte parmezaanse kaas
zout
1 rijpe avocado
peper

Bereidingswijze

25 minuten

Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Snijd de Maaslander en de ham in reepjes. Snijd de aardbeien in plakjes en de ijsbergsla in reepjes. Doe alles in een kom en meng goed door elkaar en bestrooi met parmezaanse kaas. Maak de avocadosaus door de geschilde en in stukjes gesneden avocado in een mengbeker te doen. Voeg daaraan toe: de sherry, het citroensap, de yoghurt, het gembersap, de mayonaise, zout en peper en pureer dit tot een gladde saus. Serveer de avocadosaus apart.



Wijnadviezen:

Rosé d'Anjou