Maskers!

Wallpapers van acteurs

Pasta met paddestoelen




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 710
Vetten: 13
Eiwitten: 5
Koolhydraten: 7

De ingredienten:

4 tenen knoflook
300 g pasta
6 eetlepels olijfolie
30 g boter
1 theelepel salie
1 dl room
1 theelepel rozemarijn
6 eetlepels parmezaanse kaas
50 g gorgonzola
2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
750 g paddestoelen

Bereidingswijze

25 minuten

Maak de knoflook schoon en kneus deze. Verhit de olie in een pan en bak hierin de knoflook, de salie en de rozemarijn goudbruin. Snijd de gorgonzola in stukjes. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze klein (in plakjes of reepjes). Haal de knoflook uit de pan en voeg de paddestoelen toe en bak ze al roerend in 2-3 minuten gaar. Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Roer op het laatst de boter, de room en de gorgonzola door de paddestoelen, serveer de saus over de pasta en bestrooi met de parmezaanse kaas en pijnboompitjes.



Wijnadviezen:

Locorotondo
Orvieto Classico
Pinot Grigio