Maskers!

Wallpapers van acteurs

Oeufs farcis à la Strasbourgoise




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 50 minuten

KiloJoules: 650
Vetten: 14
Eiwitten: 7
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

1 zakje poedergelei
1 eetlepel port
5 dl gevogeltebouillon
zout
4 eieren
peper
100 g crème pâté
enkele kerveltakjes
50 g boter

Bereidingswijze

50 minuten

Los de poedergelei op in de gevogeltebouillon en laat afkoelen en opstijven. Kook de eieren hard in 10 minuten, pel ze, halveer ze en haal de dooiers eruit. Prak deze fijn met de crème paté en de boter in de keukenmachine. Breng op smaak met de port, zout en peper en doe over in een spuitzak. Hak de inmiddels opgesteven gelei fijn en verdeel dit over de bodem van een serveerschaal. Vul de halve eieren met het mengsel en zet de gevulde eieren erop. Garneer met een takje kervel.



Wijnadviezen:

Pinot Blanc
Pinot Grigio
Tokay Pinot Gris