Maskers!

Wallpapers van Films

Met geitenkaas gevulde dadels




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 540
Vetten: 5
Eiwitten: 4
Koolhydraten: 16

De ingredienten:

100 g geitenkaas
peper
2 eetlepels crème fraîche
20 dadels
1 theelepel paprikapoeder
1 krop ijsbergsla
1 theelepel tomatenpuree
1 tomaat
zout

Bereidingswijze

20 minuten

Pureer de geitenkaas smeuïg in de keukenmachine en roer de crème fraîche erdoor. Voeg de paprikapoeder en de tomatenpuree toe en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Doe het mengsel over in een spuitzak met middelgrote spuitmond. Verwijder de pitten uit de dadels. Geef de dadels overlangs een insnijding tot halverwege en trek zo de pit mee naar één kant. Druk de dadels open en spuit ze vol met het geitenkaasmengsel. Snijd de ijsbergsla in reepjes en leg een bed op een platte schaal. Schik de dadels rondom en leg wat schijfjes tomaat in het midden.



Wijnadviezen:

Droge Muscat (Elzas)
Droge Muscat (Zuid-Frankrijk)