Maskers!

Wallpapers van actrices

Matrozenschotel met lemon-dipsaus




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

200 g zeebaarsfilet
2 dl room
200 g zalm
2 eetlepels lemon juice (slijterij)
500 g mosselen in de schelp
peper
200 g ongepelde gekookte Noorse garnalen

Bereidingswijze

25 minuten

Snijd de zeebaarsfilet en de zalm in handzame stukken. Kook de mosselen op de gebruikelijke manier en pel ze. Als u gekookte mosselen neemt, hoeft dat alles niet. Dan kunt u ze samen met de garnalen droogdeppen met keukenpapier. Pak ze in alufolie in en leg ze vijf minuten in een oven van 50 °C tot ze lauw zijn. Verhit de boter in een pan en bak hierin de zeebaars- en de zalmfilets lichtbruin. Klop voor de dipsaus de room halfstijf en roer de lemon juice en de peper erdoor. Schik alle vissoorten op een schotel en laat ieder zo veel dipsaus nemen als hij wil. De vis wordt lauw gegeten.



Wijnadviezen:

Bianco di Custoza
Muscadet de Sèvre et Maine
Riesling (Elzas)