Maskers!

Wallpapers van Sporten

Kaas-paprikaplakken


Een heerlijk gezond gerecht wat in een handomdraai klaar is. In combinatie met roggebrood heeft het een lekker pittige smaak. Het is een heerlijk gerecht om uw honger voor enige tijd te stillen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 1000
Vetten: 21
Eiwitten: 11
Koolhydraten: 3

De ingredienten:

0,5 ui
20 g paprikapoeder
15 g boter
10 g komijnzaad
4 rode paprika's
zout
6 mon chou kaasjes (of andere roomkaas)
peper
20 g bieslook

Bereidingswijze

20 minuten

Snipper de ui, verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui tot glazig. Laat afkoelen. Was de paprika's, snijd aan de steelkant het kapje eraf en verwijder de pitten en zaadlijsten. Kneed de kaasjes en de ui goed door elkaar. Meng het fijngeknipte bieslook, de paprikapoeder, de komijn, het zout en de peper erdoor. Vul de paprika's met dit mengsel. Druk de vulling stevig aan. Laat de paprika's opstijven in de koelkast gedurende 3 uur. Snijd ze in plakken en leg ze op roggebrood op een kaasplank. Houd rekening met de opstijftijd.



Wijnadviezen:

Gambellara
Sauvignon (Bulgarije)
Witte Vin de Pays des Côtes de Gascogne