Maskers!

Wallpapers van actrices

Italiaanse omeletstrips in tomatensaus


Dit Italiaans gerecht heeft een eenvoudige en snelle bereiding. De parmezaanse kaas zorgt voor een heerlijke pittige smaak. Gecombineerd met tomatensaus ligt het wel wat zwaar op de maag, maar het is zeker de moeite waard

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 790
Vetten: 17
Eiwitten: 7
Koolhydraten: 3

De ingredienten:

4 eieren
1 ui
1 eetlepel bloem
2 eetlepels peterselie
zout
5 dl tomatenstukjes uit blik
peper
1 eetlepel Italiaanse gemengde kruiden
6 eetlepels olijfolie
8 eetlepels parmezaanse kaas

Bereidingswijze

30 minuten

Klop de eieren en de bloem door elkaar en voeg zout en peper toe. Verhit de helft van de olie in een pan en bak hierin een dikke omelet. Keer hem met behulp van een deksel die even groot is als de pan. Haal de omelet eruit, rol hem op en snijd er repen van. Verhit de rest van de olie in een andere pan en fruit hierin de gesnipperde ui en de fijngesneden peterselie gedurende 4 minuten. Voeg de tomaten en de kruiden toe en laat dit onder voortdurend roeren 20 minuten koken op een laag vuur. Doe ten slotte de omeletrepen erin en laat 5 minuten doorwarmen. Schep het geheel over op een schaal en bestrooi met de parmezaanse kaas.



Wijnadviezen:

Bardolino
Pinot Grigio