Maskers!

Wallpapers van Disney

Gepocheerde visfilets met camelinesaus


Een heerlijk visgerecht dat u op een eenvoudige wijze zelf kunt bereiden. Voor dit lekkere recept kunt u kiezen uit bijvoorbeeld kabeljauw, wijting of baars. Dit gerecht is erg geslaagd als u het garneert met waterkers.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 680
Vetten: 3
Eiwitten: 17
Koolhydraten: 13

De ingredienten:

4 visfilets (bijv. kabeljauw, wijting, baars)
0,5 theelepel gemalen kruidnagel
1,25 dl wijn (of cider)
0,5 theelepel gemalen foelie
5 geroosterde boterhammen (zonder korst)
zout
1,5 theelepel kaneel
peper
1 theelepel gember
1 bosje waterkers
0,5 theelepel kardamom
boter (invetten)

Bereidingswijze

30 minuten

Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zout. Giet er water bij tot de vis half onderstaat. Bedek de schaal met aluminiumfolie en zet deze 15 minuten in een oven van 170 °C. Giet voor de saus de wijn over de boterhammen en voeg alle specerijen toe. Pureer deze in de blender en breng op smaak met zout en peper. Leg de gare visfilets op een bord en bedek ze met de dikke saus. Garneer met waterkers.



Wijnadviezen:

Gewurztraminer (Elzas)
Rueda
Witte Côtes de Saint-Mont