Maskers!

Wallpapers van Roofdieren

Kabeljauw op z'n Spaans




Dit gerecht combineert erg goed met: Aardappelpuree en veldsla
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 40 minuten

KiloJoules: 500
Vetten: 7
Eiwitten: 9
Koolhydraten: 3

De ingredienten:

4 kabeljauwfilets
1 rode paprika
zout
2 uien
peper
3 eetlepels olijfolie
4 tomaten
2 teentjes knoflook
1 groene paprika
3 eetlepels fijngesneden basilicumblaadjes

Bereidingswijze

40 minuten

Bestrooi de visfilets met zout en peper en laat dit even intrekken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze klein. Snijd de paprika's in dunne reepjes. Pel en snipper de uien. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in ca. 3 minuten lichtbruin. Leg de filets op een bord. Fruit de paprika's, de uien en de tomaten in dezelfde pan circa 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit en laat ca. 3 minuten zachtjes sudderen. Leg de filets op de groenten, strooi het basilicum erover en laat de vis met een deksel op de pan in ca. 10 minuten zachtjes gaar sudderen. Breng op smaak met zout en peper.



Wijnadviezen:

Rías Baixas
Rueda
Witte Ribera del Guadiana