Maskers!

Wallpapers van Paarden

Fruitsalade met oranjebloesemwater


Een heerlijke fruitsalade is altijd een succes op tafel. Heerlijk op warme zomerdagen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 190
Vetten: n.b.
Eiwitten: 1
Koolhydraten: 11

De ingredienten:

2 appels
2 bananen
2 peren
1 dl oranjebloesemwater
sap van 1 citroen
0,5 dl sinaasappelsap
1 doosje aardbeien
takje munt

Bereidingswijze

20 minuten

Schil de appels en de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in gelijke stukjes. Doe ze in een kom en besprenkel ze met het citroensap. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze overlangs. Pel de bananen en snijd ze overlangs doormidden en vervolgens in plakjes. Meng ze door de rest van het fruit. Roer het oranjebloesemwater door het sinaasappelsap en meng deze saus door de vruchten. Garneer met een takje munt.



Wijnadviezen:

Beerenauslese (Oostenrijk)
Moscato d'Asti
Sauternes