Maskers!

Wallpapers van Vista

Feesttaart


Een heerlijk idee als er iets te vieren valt is dit feesttaartrecept. Een lekkere taart met marsepein en noga.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 1540
Vetten: 20
Eiwitten: 4
Koolhydraten: 43

De ingredienten:

1 biscuitbodem
15 g poedersuiker
1 dl suikersiroop met likeur of vruchtencoulis
150 g noga (zoete krokante nootjes)
2 dl dikke custard
marsepeinen citroentjes
1 theelepel verse citroensap
marsepeinen groene blaadjes
2,5 dl slagroom

Bereidingswijze

25 minuten

Snijd de enigszins afgekoelde basisbiscuit (Genoise) overdwars doormidden. Dep de snijvlakken met de op smaak gemaakte suikersiroop en bestrijk de onderste helft met de gele room die vermengd is met het citroensap. Leg de andere helft terug en druk het geheel lichtjes aan. Klop de room een halve minuut en voeg daar geleidelijk de suiker aan toe en klop het geheel stijf. Bestrijk de rand en de bovenkant gelijkmatig met de room. Bestrooi de rand van de taart met de noga. Garneer de bovenkant van de taart met toefjes slagroom. Garneer met de citroentjes en groene blaadjes.



Wijnadviezen:

Asti Spumante