Maskers!

Wallpapers van Zeeleven

Een Friese fantasie


Met dit smaakvolle en fantasierijke Nederlandse recept tovert u iets bijzonders van een suikerbrood, door er o.a. kastanjepuree, honing en geraspte chocolade overheen te garneren.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 1230
Vetten: 10
Eiwitten: 6
Koolhydraten: 46

De ingredienten:

1 suikerbrood
1 eetlepel suiker
1 blik kastanjepuree
1 theelepel vanillesuiker
4 eetlepels honing
1 eiwit
2,5 dl crème fraîche
15 g geraspte chocolade

Bereidingswijze

25 minuten

Snijd het suikerbrood in plakken en steek een rondje uit iedere plak. Verwarm de kastanjepuree al roerend met de honing en 1 deciliter water. Laat afkoelen en vul er een spuitzak mee. Klop de crème fraîche los met de suiker en de vanillesuiker. Sla het eiwit stijf en meng dit al kloppend door de crème fraîche. Doe dit in een spuitzak. Spuit een torentje van de kastanjepuree op het suikerbrood. Spuit de crème fraîche over de kastanjepuree en garneer rijkelijk met de geraspte chocolade



Wijnadviezen:

Banyuls
Málaga
Maury