Maskers!

Wallpapers van Popartiesten

Crudités in sauce vinaigrette


Bij dit lekkere recept worden allerlei soorten fijngesneden groenten met een Sauce Vinaigrette tot een salade verwerkt. Een heerlijk koud voorgerecht uit de Franse keuken.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 320
Vetten: 6
Eiwitten: 2
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

150 g geraspte worteltjes
1 eetlepel witte wijnazijn
2 stengels zeer fijngesneden bleekselderij
1 theelepel mosterd
3 gekookte bietjes (in blokjes gesneden)
zout
1 komkommer (in plakjes gesneden)
peper
150 g champignons (in plakjes)
3 eetlepels olie

Bereidingswijze

20 minuten

Crudités is een verzamelnaam voor allerlei soorten fijngesneden groenten die met een sauce vinaigrette tot een salade zijn verwerkt. Ze worden geserveerd op een schotel met afzonderlijke vakken en het spreekt vanzelf dat u, om de schotel zo appetijtelijk mogelijk op te dienen, rekening houdt met de kleur.



Wijnadviezen:

Gambellara
Witte Vin de Pays des Côtes de Gascogne