Maskers!

Wallpapers van Zangeressen

Carpaccio van rosbief met frambozendressing


Dit voorgerecht biedt een goed alternatief voor de echte Carpaccio (van rauwe ossenhaas). Een heerlijke koude rosbiefschotel met een zoetig accent.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 10 minuten

KiloJoules: 710
Vetten: 8
Eiwitten: 17
Koolhydraten: 7

De ingredienten:

1 krop friséesla
1 dl frambozenazijn
3 ons gebraden rosbief (in dunne plakken)
1 eetlepel honing
versgemalen peper
2 dl kwark
150 g grof geraspte parmezaanse kaas
2 eetlepels frambozenjam

Bereidingswijze

10 minuten

Was en snijd de friséesla fijn en verdeel deze over een ovalen platte schaal. Leg hier dakpansgewijs de rosbiefplakjes op en maal de peper erboven. Maak de dressing: klop de azijn, de honing, de kwark en de jam goed door elkaar en schep hier en daar een beetje van de roze dressing op de rosbief. Bestrooi het geheel met de parmezaanse kaas.



Wijnadviezen:

Bordeaux
Rosé Somontano