Maskers!

Wallpapers van Paarden

Artisjoksalade




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 420
Vetten: 7
Eiwitten: 5
Koolhydraten: 4

De ingredienten:

1 blikje sardines
2 zwarte olijven
1 blikje artisjokbodems
6 eetlepels olie
2 tomaten
2 eetlepels azijn
1 kleine courgette
2 kropjes radicchio
2 theelepels oregano
1 bosje verse bieslook
1 theelepel tijm

Bereidingswijze

20 minuten

Laat de sardines en de artisjokbodems uitlekken en snijd ze in stukjes. Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de courgette in dunne plakjes. Doe alles in een kom. Hak de tuinkruiden en de olijven fijn en roer dit door de olie en de azijn. Giet dit op de salade en schep goed om. Pluk van de radicchio 8 mooie bladeren. Vorm hiervan 4 bakjes en zet ze op borden. Schep de artisjoksalade erin en bestrooi met de fijngeknipte bieslook.



Wijnadviezen:

Gambellara
Rosé Costières le Nîmes