Maskers!

Wallpapers van Zeeleven

Druivensalade met noten




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 90 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

200 g geitenroomkaas
2 eetlepels olijfolie
400 g pitloze witte druiven
zout
1 zoete appel
versgemalen peper
100 g pecannoten
mespunt suiker
1 eetlepel vruchtenazijn

Bereidingswijze

90 minuten

Snijd de kaas in blokjes. Snijd de druiven in vieren. Doe de kaas met de druiven in een kom. Snijd de appel zonder het klokhuis eerst in achten en daarna in blokjes. Hak de gepelde pecannoten grof. Schep de appel en de noten door de kaas en de druiven in de kom. Roer de overige genoemde ingrediënten tot een dressing, schep die door de salade en laat 1 uur intrekken.



Wijnadviezen:

Droge Muscat (Elzas)
Droge Muscat (Zuid-Frankrijk)
Torrontés (Argentinië)