Maskers!

Wallpapers van roofvogels

Enveloppe gevuld met lychees en gember met papajasaus




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 35 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

40 lychees
1 eiwit
1 bolletje gekonfijte gember
yoghurt
50 g fijne tafelsuiker
250 g papajavruchtvlees
1 vanillestokje (merg)
50 g fijne tafelsuiker
25 ml citroensap
30 ml Drambuie
4 loempiavelletjes

Bereidingswijze

35 minuten

Pel en ontpit de lychees en snijd ze in fijne blokjes. Snijd het gemberbolletje fijn. Doe de suiker in een pan met het vanillemerg, de gember en het citroensap. Doe de lychees erbij en kook dit in tot een stroperige ragout; laat deze afkoelen. Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de loempiavelletjes met lycheeragout, bestrijk de randen met eiwit, vouw ze tot enveloppes en druk deze stevig dicht. Bak ze op een bakplaat in de oven in circa 15 minuten goudbruin. Pureer voor de papajasaus de papaja en roer de suiker en de Drambuie erdoor. Verdeel de saus op vier verwarmde borden en leg er een gevulde enveloppe in. Garneer de saus met druppeltjes yoghurt.



Wijnadviezen:

Asti Spumante
Gewurztraminer (Elzas)
Rasteau
Vendanges Tardives