Maskers!

Wallpapers van Vista

Met spek gebakken geitenkaas omringd door een zomersalade




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

200 g verse geitenkaas
1 vleestomaat
200 g dun gesneden ontbijtspek
1 dl olijfolie extra vergine
100 g postelein
1 theelepel suiker
1 appel
30 ml balsamico-azijn

Bereidingswijze

25 minuten

Verwarm de oven voor tot 180°C. Maak van geitenkaas vier kleine 'hamburgers', rol deze in plakjes spek. Bak de hamburgers in een koekenpan met antiaanbaklaag rondom aan en leg ze op een bakplaat. Bak de kaasjes nog circa 4 minuten in de oven. Was de postelein en slinger hem droog. Snijd de appel in partjes, ontvel de tomaat en snijd hem in partjes. Klop voor de vinaigrette de olijfolie met suiker en balsamicoazijn door elkaar. Verdeel de postelein met appel en tomaat op vier borden en leg de gebakken kaasjes in het midden. Sprenkel de vinaigrette erover.



Wijnadviezen:

Pouilly-Fumé
Sancerre
Sauvignon Blanc (Argentinië)
Sauvignon Blanc (Chili)