Maskers!

Wallpapers van roofvogels

Griekse pasta




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 0 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

100 g penne
2 eetlepels olijfolie
1 sjalot
1 eetlepel kerrie
1 aubergine
50 g geraspte kaas
1 vleestomaat

Bereidingswijze

0 minuten

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de penne beetgaar in ruim water met zout. Pel en snipper de sjalot heel fijn. Snijd de aubergine in reepjes en leg deze even in water. Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en smoor daarin de sjalot. Voeg de goed uitgelekte aubergine toe en meng de tomaat en de kerrie erdoor. Laat de groenten 10 minuten smoren. Meng de penne erdoor. Schep de pasta in een ovenschaal en strooi de kaas erover. Laat de kaas in de oven smelten.