Maskers!

Wallpapers van Bloemen

Broodschotel met krenten en rozijnen




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 80 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

6 dl melk
2 eieren
200 g oud brood zonder korst
suiker
50 g krenten
kaneel
20 g boter
10 g boter
60 g suiker
50 g rozijnen
kaneel

Bereidingswijze

80 minuten

Breng de melk aan de kook, week het brood erin en roer het fijn. Was de krenten en rozijnen en meng deze met de boter, suiker en kaneel door het broodmengsel. Voeg de eieren toe. Schep de massa in een vuurvaste schaal, maak af met een mengsel van kaneel, suiker en met stukjes boter. Laat de schotel in een warme oven gaar worden en in ¾-1 uur een bruin korstje krijgen.