Maskers!

Wallpapers van 3D objecten

Italiaanse salade




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 550
Vetten: 10
Eiwitten: 8
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

2 Wortels
Peper
1/4 Knolselderij
Zout
4 witte asperges
2 eetlepels mayonaise
200 g Sperziebonen
1 eetlepel ansjovispuree
Zout
1/2 kropsla
200 g kalfsvlees (in blokjes)
6 augurkjes
5 eetlepels olijfolie
1/2 rode paprika
2 eetlepels balsamicoazijn

Bereidingswijze

30 minuten

Schil de wortels en de witte groente, was ze en snijd ze in kleine blokjes. Haal de sperziebonen af, was ze en verdeel ze in kleine stukjes. Kook de groente beetgaar in water met zout. Giet ze af, laat ze uitlekken en afkoelen, en marineer ze met het vlees in olie, azijn, water, peper en zout. Meng de mayonaise en de ansjovispuree door de groentesalade. Verdeel de bladeren kropsla over een grote schaal en schep de groentesalade in het midden. Garneer met augurkjes en reepjes rode paprika.



Wijnadviezen:

Verdicchio dei Castelli di Jesi