Maskers!

Wallpapers van Rockartiesten

Gevulde kalfsoesters




Waardering:
Dit recept is voor 6 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 850
Vetten: 13
Eiwitten: 19
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

125 g gekruid gehakt
6 kalfsoesters
½ ei
eiwit
½ ui
paneermeel
peterselie
150 g boter

Bereidingswijze

30 minuten

Meng het gehakt aan met fijngesneden gefruite ui en peterselie. Leg op iedere kalfsoester 1/6 gedeelte van het gehakt en druk het erop. Paneer de oesters met losgeklopt eiwit en paneermeel en bak ze in de boter, onder nu en dan keren, in 15 minuten goudbruin en gaar. Bak in het begin vooral de gehaktzijde. Maak de jus af met wat water en serveer deze apart erbij..



Wijnadviezen:

Chardonnay (Chili)
Chardonnay (Zuid-Frankrijk)