Maskers!

Wallpapers van Zangeressen

Pannenkoekjes gevuld met vleesragout




Dit gerecht combineert erg goed met: Tomatensalade
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 40 minuten

KiloJoules: 600
Vetten: 6
Eiwitten: 11
Koolhydraten: 10

De ingredienten:

75 g bloem
2 dl bouillon
¼ l melk
peper
1 ei
nootmuskaat
zout
200 g gaar vlees
1 ui
15 g bloem
10 g boter
1/2 bosje peterselie

In plaats van gaar vlees kunnen ook hamblokjes worden gebruikt. Voeg dan eventueel een eetlepel crème fraîche toe.

Bereidingswijze

40 minuten

Maak van bloem, melk, ei en zout een flensjesbeslag en bak hiervan niet te dunne flensjes. Pel en snipper de ui en bak geel in de boter. Voeg bouillon en kruiden toe en laat hierin het fijngesneden gare vlees stoven. Bind het overgebleven vocht, circa 1½ dl, met aangemengde bloem, laat het doorkoken en meng de fijngesneden peterselie erdoor. Leg van deze massa op ieder flensje een bergje, sla het flensje in tweeën of drieën dicht of rol het op. Serveer op een verwarmde schotel en garneer met een toefje peterselie.



Wijnadviezen:

Coteaux du Tricastin