Maskers!

Wallpapers van Games

Pilav speciaal




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 45 minuten

KiloJoules: 450
Vetten: 6
Eiwitten: 2
Koolhydraten: 11

De ingredienten:

2 uien
2 tenen knoflook
1 teen knoflook
¼ l mandarijnen (blik)
50 g boter
½ l ananas (blik)
250 g rijst
bloem
1½ l kippenbouillon
¼ l perziken (blik)
¾ l dikke kerriesaus
2 bananen
1 ui
zoetzuur van 1 komkommer

Bereidingswijze

45 minuten

Pel en snipper de uien en pers de knoflook. Fruit de uien met de knoflook glazig in de hete boter. Voeg al roerend de rijst toe en bak circa 5 minuten mee. Giet de bouillon erbij en laat de rijst in circa 20 minuten gaar worden. Voeg aan de kerriesaus een fijngesneden ui en fijngesneden knoflook toe. Bind met 8 g bloem per dl vocht. Laat de vruchten uitlekken. Pel de bananen en snijd ze in plakjes van ½ cm dik. Serveer de vruchten in een schaal. Serveer rijst en saus afzonderlijk. Geef er zoetzure komkommer bij.



Wijnadviezen:

Côtes de Provence rosé
Rosé Tavel