Maskers!

Wallpapers van Games

Kaassaus


Een kaassaus is een heerlijk idee om bij verscheidene gerechten te gebruiken. Dit recept is simpel om te maken en het kost u weinig tijd.

Dit gerecht combineert erg goed met: Broccoli, tagliatelle
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 690
Vetten: 12
Eiwitten: 7
Koolhydraten: 8

De ingredienten:

35 g boter
½ l melk
35 g bloem
100 g geraspte kaas
zout

Bereidingswijze

15 minuten

Smelt de boter en meng de bloem en het zout erdoor. Warm het geheel goed door. Voeg 3 dl hete melk toe. Roer, als de melk kookt, de massa goed glad. Verdun de saus daarna al roerende langzaam met de rest van de melk. Kook de saus even door. Maak de saus af met geraspte kaas. Warm de kaassaus goed door, maar laat hem niet meer koken.