Maskers!

Wallpapers van Tekenfilms

Gesmoorde visfilets


Er zijn zeer veel visrecepten, met dit recept kunt u op een makkelijke en smakelijke wijze een gesmoorde vis bereiden.

Dit gerecht combineert erg goed met: Citroensap
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 600
Vetten: 9
Eiwitten: 16
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

8 Visfilets
40 g Boter
Zout
peper

Let op: als u de vis op hoog vuur smoort, dan wordt de vis wat bruin en is de smaak pittiger.

Bereidingswijze

20 minuten

Bestrooi de visfilets met zout. Smelt boter in een pan en laat deze lichtbruin worden. Leg de vis in de pan, schuif ze even heen en weer om vastplakken te voorkomen en laat daarna afgedekt op een zacht vuur gaar worden. Bestrooi met zout en peper.



Wijnadviezen:

Pinot Blanc
Soave