Maskers!

Wallpapers van roofvogels

Rijst met garnalen en tomaten


Een heerlijk rijstgerecht. Met dit fantastische recept maakt u een bijzondere maaltijd. Ideaal voor feestdagen of andere bijzondere dagen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 420
Vetten: 5
Eiwitten: 5
Koolhydraten: 8

De ingredienten:

200 g rijst
¾ kg tomaten
4 dl water
zout
2 g zout
peper
2 uien
300 g garnalen
40 g boter

Bereidingswijze

30 minuten

Was de rijst en laat deze gaar koken in water met wat zout of stoom de rijst. Bak de gesnipperde uien geel in de boter. Dompel de tomaten in heet water, pel ze en smoor ze met zout en peper in 10-15 minuten met de uien gaar. Meng de gewassen en uitgelekte garnalen door de rijst en warm alles goed door.



Wijnadviezen:

Chenin Blanc/Steen (Zuid-Afrika)