Maskers!

Wallpapers van de Natuur

Visbeignets met tomatensaus


Dit is een heerlijk en exclusief recept. De bereiding van dit bijzondere gerecht is niet moeilijk en kost u relatief weinig tijd in de friteuse. De tomatensaus maakt het geheel lekker en compleet.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 590
Vetten: 6
Eiwitten: 10
Koolhydraten: 11

De ingredienten:

1 moot kabeljauw (ca. 400 g)
frituurvet
20 g zout
peterselie
bakbeslag van 1 dl melk

Bereidingswijze

25 minuten

Snijd de vis in 8 stukken, pocheer 6-8 minuten in water met zout, neem de vis uit het water en laat ze droogdampen. Wentel de vis door het beslag en bak in heet frituurvet snel goudbruin. Laat de beignets uitlekken op keukenpapier, serveer ze warm op een schaal en garneer met peterselie. Geef er tomatensaus bij.



Wijnadviezen:

Chardonnay (Chili)
Chardonnay (Zuid-Frankrijk)
Côtes de Provence rosé