Maskers!

Wallpapers van de Natuur

Gazpacho


Gazpacho is een heerlijke soep uit de Spaanse keuken. De bereiding is niet moeilijk. Dit gerecht is lekker om met brood te serveren.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 0 minuten

KiloJoules: n.b.
Vetten: n.b.
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

500 g soeptomaten
5 dl water
2 teentjes knoflook
zout
1 kleine rode paprika
peper
½ dl olijfolie
100 g komkommer
1 lepel wijnazijn
4 sprietjes bieslook

Bereidingswijze

0 minuten

Snijd de tomaten in vieren en de knoflook in stukjes. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in repen. Pureer tomaten, knoflook en paprika in een keukenmachine. Voeg de olijfolie, de azijn en het water toe en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Zet de soep 2 uur n de koelkast om goed koud te worden. Snijd de komkommer in kleine stukjes en snipper de bieslook. Voeg deze vlak voor het serveren aan de soep toe. Serveer de gazpacho met brood.



Wijnadviezen:

Fino Sherry