Maskers!

Wallpapers van Zangeressen

Bloemkoolsoep


Een heerlijk soeprecept, dat eenvoudig is om te bereiden. In plaats van nootmuskaat kunt u ook kerrie gebruiken voor de bereiding.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 200
Vetten: 3
Eiwitten: 3
Koolhydraten: 3

De ingredienten:

½ bloemkool
40 g bloem
1 l bouillon
nootmuskaat
40 g boter
melk

In plaats van nootmuskaat kunt u kerrie gebruiken. Voeg de kerrie aan de boter toe bij het maken van de soep.

Bereidingswijze

30 minuten

Maak de bloemkool schoon, was deze, verdeel in roosjes en snijd het zachte gedeelte van de stronk klein. Kook de stukjes bloemkool 5-8 minuten in de bouillon; laat ze niet te zacht worden. Maak van het vocht met boter en bloem een gebonden soep. Maak de soep af met nootmuskaat en melk. Vul de soep met de stukjes bloemkool.