Maskers!

Wallpapers van Zangeressen

Lemon cheese


De lemon cheese van dit recept kunt u in jampotjes gieten en gebruiken als jam. Buiten de koelkast kan het enige dagen bewaard worden en in de koelkast iets langer.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 880
Vetten: 3
Eiwitten: 2
Koolhydraten: 45

De ingredienten:

3 eieren
1 dl water
450 g suiker
sap van 3 citroenen
15 g boter
citroenschil

De lemon cheese kan buiten de koelkast enige dagen bewaard worden, in de koelkast iets langer.

Bereidingswijze

25 minuten

Klop de eieren met de suiker los. Voeg boter, water, citroensap en geraspte citroenschil toe en verwarm de massa op een matig vuur of 'au bain-marie' al roerende tot ze gebonden is. Giet de lemon cheese in jampotjes en gebruik als jam.