Maskers!

Wallpapers van Zangeressen

Wentelteefjes


Een klassiek recept dan nog steeds bijzonder lekker is. U kunt de koude wentelteefjes serveren met jam, koude bessensap, vanillesaus, zachte verse vruchten of met compote.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 1070
Vetten: 6
Eiwitten: 5
Koolhydraten: 45

De ingredienten:

1 ei
8 sneetjes oud brood
25 g suiker
40 g boter
kaneel
suiker
3 dl melk
kaneel

U kunt koude wentelteefjes ook serveren met jam, koud bessensap, vanillesaus, zachte verse vruchten of compote.

Bereidingswijze

25 minuten

Klop het ei los met de suiker en het kaneel en voeg de melk toe. Wentel de sneetjes brood in het mengsel, leg ze op een stapeltje en bedruip zo nu en dan met het mengsel tot het brood geheel is doorweekt en het vocht is opgenomen. Bak de sneetjes in een koekenpan in de boter aan beide kanten bruin. Bestrooi de wentelteefjes met suiker en kaneel.



Wijnadviezen:

Pedro Ximénex Sherry