Maskers!

Wallpapers van Zeeleven

Welsh rarebit (kaasbroodjes)


Dit zijn lekkere kaasbroodjes uit de Engelse keuken. Uiteraard kunt u ook gewone Hollandse kaas hiervoor gebruiken, maar voor een echt Engels tintje is de cheddar natuurlijk optimaal.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 1510
Vetten: 24
Eiwitten: 13
Koolhydraten: 23

De ingredienten:

16 sneetjes witbrood (half)
peper
100 g boter
zout
200 g Hollandse kaas
mosterd
4 lepels melk
peterselie

In plaats van Hollandse kaas kunt u ook Cheddar gebruiken. Dit is een echte Engelse kaas.

Bereidingswijze

20 minuten

Rooster de broodjes. Smelt de boter, voeg de geraspte kaas toe en laat het mengsel onder goed roeren smelten. Roer melk, zout, peper en mosterd erdoor en smeer dit mengsel op de warme geroosterde broodjes. Serveer de broodjes direct op een warme schaal en garneer met fijngesneden peterselie.



Wijnadviezen:

La Mancha
Valdepeñas