Maskers!

Wallpapers van Dieren

Hambroodjes


Een heerlijke versnapering. Ideaal als snack of als borrelhapje. U kunt dit recept op een eenvoudige wijze bereiden.

Waardering:
Dit recept is voor 5 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 1160
Vetten: 14
Eiwitten: 11
Koolhydraten: 26

De ingredienten:

10 stukjes brood (4x6 cm)
peper
50 g boter
zout
20 g boter
150 g ham
20 g bloem
50 g gaar kalfsvlees
1,5 dl melk
peterselie

Bereidingswijze

25 minuten

Besmeer de broodjes aan beide kanten met boter, bak ze bruin of rooster ze en houdt ze warm. Maak van boter, bloem en melk een saus (zie Béchamelsaus). Breng de saus op smaak met peper en zout. Meng de kleingesneden ham en het vlees door de saus. Bedek de stukjes brood met een dikke laag van de hamsaus. Serveer de broodjes warm en garneer met peterselie.



Wijnadviezen:

Chardonnay (Chili)
Chardonnay (Zuid-Frankrijk)