Maskers!

Wallpapers van acteurs

Zeeuwse babbelaars


Een heerlijke Zeeuwse versnapering. De bereiding vergt wel aandacht, maar is niet moeilijk. Met dit niet te versmaden tussendoortje kunt u het hele seizoen door met succes te voorschijn komen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 60 minuten

KiloJoules: 530
Vetten: 3
Eiwitten: n.b.
Koolhydraten: 25

De ingredienten:

70 g suiker
3 eetlepels azijn
30 g basterdsuiker
1 theelepel zout
3 eetlepels water
15 g boter

Bereidingswijze

60 minuten

Besmeer een bakplaat met boter. Verwarm suiker, water, azijn, zout en boter langzaam en laat net zolang koken tot een druppel in koud water geheel hard wordt. Neem de massa van het vuur, roer even door en giet ze uit op de bakplaat. Duw de kanten van de massa met een mes naar binnen. Herhaal dit tot de massa stevig genoeg is om met de hand tot een rol te kunnen worden gerold. Sla de rol plat en rek uit tot een lint. Knip dit vlug met de schaar in stukken of snijd stukjes met een mes.