Maskers!

Wallpapers van Sporten

Gevulde eieren met mayonaise


Dit is een heerlijk Frans recept, dat u als een verrassing op tafel kunt zetten. De bereiding is eenvoudig en het kost u weinig tijd.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 15 minuten

KiloJoules: 2340
Vetten: 46
Eiwitten: 35
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

4 hardgekookte eieren
4 ansjovisfilets
80 g boter
8 kappertjes
peper
50 g garnalen
nootmuskaat
1 krop sla
zout

Bereidingswijze

15 minuten

Snijd de eieren door, neem de dooiers eruit en meng ze met de zachtgeroerde boter, peper, nootmuskaat en zout. Doe dit mengsel terug in het eiwit, strijk de bovenkant plat en garneer met ansjovis, kappertjes en garnaaltjes. Leg de gevulde eieren op een bedje van slablaadjes en serveer direct.



Wijnadviezen:

Sauvignon Touraine
Witte Saumur