Maskers!

Wallpapers van Vliegtuigen

Jachtschotel




Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 40 minuten

KiloJoules: 2430
Vetten: 29
Eiwitten: 27
Koolhydraten: 53

De ingredienten:

1 kg koude gare aardappels
1 dl bouillon
4 dl melk
1 laurierblad
40 g boter
peper
nootmuskaat
1 kruidnagel
2 uien
paneermeel
300 g vleesresten (gaar)
25 g boter

Bereidingswijze

40 minuten

Maak van de aardappels, melk, 10 g boter en nootmuskaat een puree. Pel en snipper de uien en bak ze lichtbruin in 30 g boter. Voeg het kleingesneden vlees toe en laat alles met bouillon en kruiden ca. 15 minuten stoven. Haal het laurierblad eruit. Doe een laag puree en daarna een laagje vlees in een ingevette ovenschaal. Eindig met puree en strijk deze glad. Bestrooi met paneermeel en leg hier en daar een klontje boter, plaats de schaal in een oven van 180 °C en laat de puree in 10-15 minuten een bruin korstje krijgen.