Maskers!

Wallpapers van Roofdieren

Paprikasaus


Dit Hongaarse recept is niet moeilijk om te bereiden en erg lekker met o.a. gebakken kipfilet, gebakken vis, broccoli, pasta.

Dit gerecht combineert erg goed met: Gebakken kipfilet, gebakken vis, broccoli of pasta
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 45 minuten

KiloJoules: 900
Vetten: 16
Eiwitten: 8
Koolhydraten: 12

De ingredienten:

2 flinke uien
0,5 l bouillon
50 g boter
35 g bloem
2 paprika's
zout
3 tomaten
peper
0,5 eetlepel zoet paprikapoeder

Bereidingswijze

45 minuten

Pel en snipper de uien en bak ze zacht in de boter. Snijd de paprika's door, verwijder zaad en zaadlijsten en snipper ze. Pel de tomaten, snijd ze in stukken en voeg deze met de paprika's en het paprikapoeder toe aan de uien. Voeg de bouillon toe en laat alles circa 30 minuten pruttelen. Leng de bloem aan met water, bind hiermee de saus en laat de saus nog 3 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.