Maskers!

Wallpapers van roofvogels

Duitse biefstuk


Zeer snel en eenvoudig te bereiden is dit recept van onze oosterburen. Kan met vele andere gerecht gecombineerd worden en hoeft niet alleen als hoofdgerecht te dienen.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 10 minuten

KiloJoules: 1030
Vetten: 19
Eiwitten: 20
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

4 tartaartjes
3 eetlepels melk
zout
100 g boter
peper
2 uien

Bereidingswijze

10 minuten

Meng de tartaar met zout, peper en melk tot een samenhangende massa. Vorm hiervan platte schijfjes en bak de tartaar in circa 6 minuten bruin in de hete boter. Bak de gepelde en in ringen gesneden uien mee. Leg op elke biefstuk de gebakken uiringen.



Wijnadviezen:

Cabernet Shiraz (Australië)
Rode Côtes de Saint-Mont