Maskers!

Wallpapers van acteurs

Schouderkarbonade


Schouderkarbonade is een eenvoudig en snel te bereiden vleesgerecht. In 20 minuten heeft u een heerlijk stukje vlees op tafel. Serveer de karbonade met een lekkere jus.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 1370
Vetten: 25
Eiwitten: 25
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

4 schouderkarbonades
zout
100 g boter
peper

Bereidingswijze

20 minuten

Verhit de boter in een pan. Bak het vlees snel aan beide kanten bruin, keer ze af en toe om te voorkomen dat de boter te donker wordt. Bestrooi met zout en peper. Bak het vlees vervolgens in circa 15 minuten zachtjes gaar zonder deksel op de pan. Neem het vlees uit de pan en maak de jus zonodig af met water.



Wijnadviezen:

Montepulciano d’ Abruzzo
Rode Côtes de Saint-Mont
Valdepeñas