Maskers!

Wallpapers van Vliegtuigen

Rosbief


Dit heerlijke vleesgerecht bereidt u in 30 minuten. Om de rosbief mooi roze te krijgen, moet u wel bij het vlees blijven. Zorg ervoor dat de rosbief niet te hard braadt en taai wordt.

Waardering:
Dit recept is voor 8 personen
De kooktijd is ca. 30 minuten

KiloJoules: 1030
Vetten: 16
Eiwitten: 25
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

1,25 kg rosbief
zout
200 g boter
peper
melk

Bereidingswijze

30 minuten

Verwarm de oven voor tot 275 ºC. Verhit de boter in een braadpan en braad het vlees in 15-20 minuten bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg het vlees op een verwarmde schaal en laat het 15 minuten staan, zodat er bij het snijden minder vleessap uitloopt. Giet een scheutje melk bij de jus, verwarm dit en maak de jus af met water. De jus moet gelijkmatig gebonden zijn.



Wijnadviezen:

Cabernet Sauvignon
Lalande-de-Pomerol