Maskers!

Wallpapers van Rockartiesten

Hongaarse goulash


Hongaarse goulash is een eenvoudig maar bewerkelijk recept. Het kan het hele jaar door gegeten worden en combineert goed met witte rijst en broccoli.

Dit gerecht combineert erg goed met: Witte rijst en broccoli
Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 150 minuten

KiloJoules: 530
Vetten: 9
Eiwitten: 9
Koolhydraten: 2

De ingredienten:

500 g uien
250 g tomaten
100 g boter
10 g zout
0,25 l water
500 g rundvlees
1 eetlepel zoete paprikapoeder

Voeg in blokjes gesneden aardappels en een paar teentjes geperste knoflook toe.

Bereidingswijze

150 minuten

Pel de uien, snijd ze in plakjes en bak ze goudgeel in de boter. Voeg wat koud water toe en roer de paprikapoeder door de uien. Voeg de geschilde en in stukken gesneden tomaten, de rest van het water, het zout en het vlees toe. Laat alles in 1,5-2,5 uur stoven, totdat het vlees gaar en mals is. De saus is gebonden door de uien.



Wijnadviezen:

Cabernet Franc
Zweigelt