Maskers!

Wallpapers van Vista

Ribkarbonade


Dit overbekende Nederlandse vleesgerecht is prima te combineren met allerlei groenten en aardappels. U kunt de ribkarbonade natuurlijk ook serveren met een lekkere jus of saus.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 1140
Vetten: 19
Eiwitten: 26
Koolhydraten: 1

De ingredienten:

4 ribkarbonades
zout
100 g boter
peper

Bereidingswijze

20 minuten

Verhit de boter in een pan. Bak de karbonades snel aan beide kanten bruin, keer ze af en toe om te voorkomen dat de boter te donker wordt. Bak ze vervolgens in circa 15 minuten zachtjes gaar zonder deksel op de pan. Bestrooi met zout en peper. Neem het vlees uit de pan en maak de jus zonodig af met water.



Wijnadviezen:

Graves Supérieures
Rode Cabardès
Rode Navarra
Rosé Buzet