Maskers!

Wallpapers van Weer

Slavinken


Wie kent ze niet? Deze alom bekende rolletjes vlees omwikkeld met spek. U kunt de slavinken kant-en-klaar bij de slager kopen, wat u veel tijd bespaart. Serveer de slavinken met aardappels en een groente naar keuze.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 25 minuten

KiloJoules: 1640
Vetten: 36
Eiwitten: 18
Koolhydraten: 0

De ingredienten:

4 slavinken
75 g boter

Bereidingswijze

25 minuten

Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees rondom bruin. Doe wat water bij de jus, draai de slavinken af en toe om en stoof het in circa 20 minuten gaar. Wilt u het spek krokant, dan bakt u het vlees gedurende 20 minuten op hoog vuur en doet u geen water bij de jus.



Wijnadviezen:

Rode Corbières
Rode Minervois
Rosé Bullas