Maskers!

Wallpapers van 3D objecten

Spaghetti alla carbonara


Spaghetti is het hele jaar door een feest. Dit recept is eenvoudig te maken, de spaghetti is het hoofdingrediënt. Het is een lekkere maar wel stevige maaltijd.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 20 minuten

KiloJoules: 1480
Vetten: 15
Eiwitten: 17
Koolhydraten: 37

De ingredienten:

2 eidooiers
200 g mager spek
1/8 l zure room
500 g spaghetti
50 g gemalen Parmezaanse kaas
1 schaaltje Parmezaanse kaas

Een teentje knoflook maakt het extra lekker!

Bereidingswijze

20 minuten

Klop de eidooiers los in een kom met de zure room en de Parmezaanse kaas. Smelt in een koekenpan het in reepjes gesneden spek uit. Kook de spaghetti al dente, laat ze uitlekken en voeg ze aan het spek toe. Laat even kort meebakken. Giet het kaas-roommengsel over de spaghetti en laat het circa 2 minuten meebakken. Dien de spaghetti direct op en geef de Parmezaanse kaas er apart bij.



Wijnadviezen:

Pinot Grigio
Rosso Salento