Maskers!

Wallpapers van Motoren

Quiche Lorraine


De welbekende Quiche Lorraine is een heerlijke, maar wel stevige maaltijd. Het bereiden is eenvoudig. De smaak van deze lekkere niet seizoensgebonden hartige taart is pittig en zout.

Waardering:
Dit recept is voor 4 personen
De kooktijd is ca. 40 minuten

KiloJoules: 1770
Vetten: 35
Eiwitten: 11
Koolhydraten: 16

De ingredienten:

100 g mager gerookt spek
2 eieren
200 g korstdeeg
1/8 l slagroom

Bereidingswijze

40 minuten

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het spek in dunne reepjes. Vet de taartvorm in en bedek hem met het korstdeeg. Verdeel het spek hierover. Klop de eieren los met de slagroom. Giet dit mengsel over het spek. Bak de taart in 20-30 minuten gaar en goudbruin in de oven.



Wijnadviezen:

Pinot Blanc